duminică, 7 ianuarie 2018

Iratus hominem
Ca tot e inceput de an sa vorbim despre cluburile de fitness. Mai bine zis de cei care le populeaza. De fapt, o sa ma opresc doar asupra unei anume tipologii, revenind la subiect in alte episoade :)
Ma refer la acei Adonisi, pupatorii propriilor muschi, cei mai mari fani ai lor insisi.
Ii vezi de la intrare in sala, poate chiar de la usa cind tu ramii o secunda in prag, in gindurile tale intrebindu-te cine te-a adus acolo, ca mai bine stateai pe canapea cu niste chipsuri in nas si pe Netflix. Asa, sa revenim, tu la usa pe ginduri cu intrebarile tale existentiale, ei, deja cu ochii dati peste cap ca ii incurci si le scurtezi timpul de uitat in oglinda cu gantera de o suta de kile in labuta dreapta.
Ei sunt tot timpul incrincenati, pe frunte le razbate un rid adinc de atita incruntare. Dar de ce or fi ei suparati, m-am tot intrebat, inocent si retoric?! Cred ca sunt suparati pentru ca tu, amatorule, nu-ntelegi ce treaba serioasa fac ei si le iei aerul si spatiul! 
Nu numai ca au barcile scufundate de cind intra in sala si mult dupa ce pleaca (imi inchipui ca dureaza ceva pina li se relaxeaza muschii frontal, sprincenos, orbicular, zigomatic si rizorius), dar au si o privire foarte pierduta. Ca si cum pe retina le ruleaza cel putin Titanicul, daca nu vreun documentar despre teoria conspiratiei. Ochisorii incep sa le licareasca doar cind ridica greutati in fata oglinzii si se vad, se recunosc. Atit! 
Ei merg apasat si important, au un cocktail de prafuri cu apa in bidonase si de regula nu prea pot sa stea cu bratele lipite de corp sau picioarele apropiate pentru ca nu le permit muschii atit de, oh!  lucrati. 

Acum serios, ati vazut ce suparati sunt in general toti cei care merg la sala? Poate ca e de la aerul inchis, nu-mi dau seama, inca cercetez. 
Va rog sa luati acest mic articol exact ceea ce este, un plamflet.Niciun comentariu:

Iratus hominem

Ca tot e inceput de an sa vorbim despre cluburile de fitness. Mai bine zis de cei care le populeaza. De fapt, o sa ma opresc doar asupr...